Van concept naar een Home Cooking aanbod

Ons aanbod is met de jaren uitgegroeid naar home cooking à la carte. Koken is telkens weer een ontdekkingsreis doorheen de smaken, geuren en combinaties van diverse ingrediënten en dat maakt home cooking altijd weer zo speciaal en uniek. Dankzij onze klanten hebben we al veel van dergelijke ontdekkingsreizen mogen maken en daar zijn we ook enorm dankbaar voor. Reden te meer om nog meer mensen onze verfijnde keuken te laten smaken.

Wie is Cook-in' Home?

We zijn Ann & Kim, mensen die houden van een eenvoudige, gezonde doch smaakvolle keuken. Al van kinds af aan zaten we aan de kookpotten samen met moederlief en hier is de passie voor het koken ontstaan. Het begon met op familiefeestjes de keuken in te duiken. Het gevoel mensen culinair te kunnen verwennen, viel in de smaak. Ook bij ons begonnen ideeën te groeien. Van het verzorgen van feestjes bij vrienden ging het al meer van vrienden van vrienden en zo kreeg het concept home cooking meer en meer vorm.

Hoe het begon...

Regelmatig werden we gevraagd om bij mensen thuis te koken. Zij vonden dat we heerlijke gerechten konden maken en wij, ja wij genoten daar natuurlijk ten volle van... We merkten dat mensen ook graag in privésfeer willen kunnen genieten van lekker eten maar daar niet de tijd of de zin voor hebben. Zo kwamen we op het idee een concept van home cooking te lanceren. Al van 2004 koken we bij mensen thuis. Ik, Ann zorg voor het culinaire gedeelte. Kim, mijn vriend, voor de bediening.

Ondertussen is deze passie uitgegroeid tot regelmatig culinaire events. Wij koken graag vraaggericht. Wij wensen zo goed als mogelijk aan de klant zijn wensen te voldoen. Ook wij genieten nog steeds wanneer de klanten tevreden afscheid nemen!

Wat het nu is geworden

Onze hobby is dus wel degelijk uitgegroeid tot een concreet aanbod: koken op maat. Al enkele jaren groeit het enthousiasme om mensen te kunnen verwennen met lekkers uit de keuken... Alles is bespreekbaar en volledig op uw maat. Wenst u zelf dranken te voorzien of specifieke inkopen te doen, ons doel is dat u ontspannen kan genieten. Samen een concept bedenken dat wij voor u uitvoeren.

Schakel ons in bij:

 • een privé dineetje
 • etentje met vrienden, collega's
 • een receptie
 • een babyborrel
 • een familiefeest
 • ...

Contacteer ons voor meer info

Onze werkwijze

 1. We luisteren naar wat u wenst
 2. We maken een menu op maat
 3. We doen de nodige inkopen
 4. We organiseren de keuken
 5. We dekken de tafel
 6. We koken vers en lekker
 7. We schenken aangepaste wijnen
 8. We doen de bediening en afruim
 9. We ruimen uw keuken perfect op