Kookworkshop

Uw culinaire horizonten verbreden?

Wij organiseren regelmatig kookworkshops voor dames en heren die graag eens iets anders willen leren koken en de andere lekkere, gezonde keuken willen verkennen als bron van inspiratie. Dit zowel op locatie (bij u thuis of elders) als bij ons ter plaatse.

Het is een echte ‘doe’-workshop waarin u zelf kookt onder de begeleiding van uw gastvrouw, Ann Callens. Je komt terecht in een open, gezellige sfeer met mensen die ongeacht of ze nu weinig of veel ervaring hebben met koken, enorm geboeid zijn om van een paar eenvoudige ingrediënten iets ongelofelijk lekker klaar te maken.

Het aantal deelnemers in de kookworkshop houden we beperkt zodat iedereen ten volle kan meedoen.

Tijdens de workshop koken werken we allemaal samen aan een menu, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. We maken voornamelijk lichte, eenvoudige gerechten met diverse ingrediënten die ook gemakkelijk in de weekkunnen klaargemaakt worden. Dit bespreken we vooraf, inspraak is zeker mogelijk.

Nadien kunt u terugblikken op een bijzonder leuke avond. En met wat u geleerd hebt, kan u absoluut uw gasten thuis iets lekker voorschotelen…

De kookworkshop past voor iedereen en is ideaal voor mensen die er eens een avondje uit willen met partner of vriendin of u kan het perfect cadeau doen. Een must voor iedereen die graag kookt of het wil leren.

Getuigenissen van cursisten

“In een ontspannen ongedwongen sfeer krijg je iedere keer weer bagage mee om thuis aan de slag te gaan…”
“Super hoe Ann je vrij laat en bijstuurt zonder haar vingertje op te steken!”
“Iedere keer durf je thuis iets meer…”
“Ik zou graag nog eens komen. Een avondje bij jou gekookt, heeft me in mijn dagelijkse routine inspiratie gegeven. Ik blijf nu variëren op het thema risotto, ook wel eens met pasta…en de coulis van tomaten heeft zijn ingang gevonden in vele gerechten. Merci! Hou me op de hoogte!” ‘Door de schitterende kookkunsten van chef Ann is een culinaire wereld voor me opengegaan.”
“De geslaagde en vooral gezellige kooklessen, resulteerden steeds in meer zelfvertrouwen in de keuken. Risotto klaarmaken is nu geen onoverkomelijke opdracht meer!”
“Wanneer ik familie uitnodig om te komen eten, komt het er nooit van om een gerecht eerst op voorhand uit te testen. Via de kookles kan dit nu wel. De kookles ervaar ik bovendien als een leuk ‘avondje uit’.”

Volgende workshop

Vegetarisch koken
 Kookworkshop voor 6 personen
Locatie: Hemelveerdegem
Prijs: € 25 p.p.
van 19.30 tot 22.00 u.

Inschrijven: