Kok aan huis

Een kok aan huis komt bij u koken waardoor u geen tijd in de keuken hoeft door te brengen en u volop zorgeloos kan genieten van het lekkere eten samen met uw genodigden.

Kok aan huis

Cook-In’ Home is een kok aan huis maar doet zelfs meer dan dat: wij bespreken welke gerechten u wenst, zowel naar budget als culinaire voorkeur toe en doen zelf de inkopen voor u, we organiseren de keuken, voorzien u en uw gasten van een uitstekende bediening aan tafel en we ruimen op zodat de keuken geheel netjes kan worden achtergelaten. U hoeft dus niets meer te doen dan ons mee te delen hoe we u best kunnen helpen.

We komen bij u koken voor een gezellig diner met twee of voor meerdere personen voor een feestje met familie, vrienden, collega’s…. Ook voor een babyborrel, receptie of iedere andere gelegenheid kan u ons inschakelen om je gasten culinair te verwennen.

Gaat het nu over aperitiefhapjes, vlees- of visgerechten, vegetarische schotels en tongstrelende desserten; wij maken het allemaal met veel plezier klaar! Met hart en ziel zorgen wij voor het gewenste ‘waw’-effect. Daar genieten wij mee van…

Onze werkwijze

  1. We luisteren naar wat u wenst
  2. We maken een menu op maat
  3. We doen de nodige inkopen
  4. We organiseren de keuken
  5. We dekken de tafel
  6. We koken vers en lekker
  7. We schenken aangepaste wijnen
  8. We doen de bediening en afruim
  9. We ruimen uw keuken perfect op